Praktijknummer: (0113) 69 53 04

Herhaalrecepten

Aanvragen herhaalrecepten

Medicijnen die voor 14.00 uur besteld worden (op woensdag voor 10.00 uur), liggen de volgende dag tussen 16.00 en 17.00 uur (op woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur) klaar.

Bestellen kan op 2 manieren:

Telefonisch: door het inspreken van de bestellijn (toets 2) spreek duidelijk uw naam en geboorte datum in en het geneesmiddel (-en) wat u nodig heeft.
Via de medicijnbus:
u kunt van uw lege doosje(s) het etiket uitknippen en deze in de hiervoor bestemde brievenbus gooien. Uitgeknipte etiketten graag bundelen door middel van een elastiek, paperclip of envelop.

Na 14.00 uur bestelde medicijnen kunnen 2 werkdagen later opgehaald worden tussen de afgesproken tijden.

Voor de inwoners van Kats, wordt er iedere dinsdag- en donderdagavond medicatie bezorgd in Kats.

In principe worden alle recepten, na ondertekening door de arts, doorgegeven aan uw apotheek. Daar zal uw medicatie over het algemeen de volgende of na 2 werkdag vanaf 16 uur voor u klaar staan.

Bij langdurig gebruik van geneesmiddelen is het verstandig regelmatig op controle te komen. De assistente kan u vragen eerst een afspraak te maken, alvorens een herhaalrecept wordt uitgeschreven.

Heeft u een nieuw recept van de specialist? Dan kunt u tijdens de openingstijden hierom komen, indien het aanwezig is kunt u het gelijk meenemen. Indien het niet op voorraad is dan zullen wij het voor u bestellen en ligt het de volgende werkdag voor u klaar.
Adres West Kerkstraat 1a
4486 BL Colijnsplaat
Contact
Telefoon:(0113) 69 53 04
Huisartsen D.A. Mateeva
M. Janssen